Erind Kasmi

Des plaines, Stany Zjednoczone

1221 Terminy    1 Słowniki    0 Followers    48445 Viewers

Erind Kasmi

Des plaines, Stany Zjednoczone

1221 Terminy    1 Słowniki    0 Followers    48445 Viewers

Terminy użytkownika Erind Kasmi

minerva

Historia; Rzymscy bogowie

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

Podróż; Podróże

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

Komputer; Komputer stacjonarny

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

Followers(0) View all

Erind Kasmi doesn't have any followers yet.