Hristina Acovska

Tetovo, Macedonia

3023 Terminy    0 Słowniki    0 Followers    42624 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, Macedonia

3023 Terminy    0 Słowniki    0 Followers    42624 Viewers

Terminy użytkownika Hristina Acovska

смути од ананас

Napoje; Smoothie

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Napoje; Wino

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Sztuka Kulinarna; Gotowanie

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Viewers(42624) View all

Followers(0) View all

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.